Hair for life, en hårrevolusjon

Kontakt oss

RING OSS

Vi er tilgjengelige på telefon 22 59 25 20.

BESØK OSS

Vi holder til på Stålfjæra 20, 0975 OSLO

AS Høyers

SEND OSS EN MELDING

13 + 3 =

Hair for life, en hårrevulusjon

Konsultasjon

Mange verger seg for å ta kontakt, mye fordi de føler seg ukomfortabel med å ta opp et hårproblem. Det er slik at noen godtar det meste,mens andre vil sjekke ut hva som kan gjøres.

Uvissheten om hvordan omgivelsene dine vil reagere, kan være et hinder, men der vil vi si at det er ikke slik du tror, det er faktisk slik at de som har kjent deg lengst fra perioden da du hadde hår,er de som ikke stusser på forandringen. Derimot de som omgåes deg daglig og bare har sett deg uten hår, kan komme med bemerkninger som:har du fått deg ny jakke,,, du ser så frisk ut, e.l. En kan også ha klart et svar. om en går å gruer seg for at noen skal spørre om hva som er nytt med deg. Svar kan f.eks være at: jeg hadde lyst på hår,så enkelt er det. eller : Er anbefalt å prøve hår mot hodepinen, også ser det jo ok ut, osv…

En konsultasjon kan være viktig og nyttig, noter deg ned de spørsmålene du vil ha svar på, sett deg godt inn i hva markedet har å tilby. Bare slik kan du finne ut hva som er rett for deg. Er du usikker, så spør om du kan få prøve. IKKE skriv under på noen avtale, om noen selger deg noe du vil ha ,ja da trenger de ingen avtale/ kontrakt med deg. Ingen trives med å være kontraktbundet til et produkt/firma selv om det man kjøper er ok. En god konsultasjon skal gi oppriktige og forståelige svar på de spørsmål man har, i tillegg til informasjon om det som er viktig å vite.

Finnes det noen forening/gruppering for min type hårproblem? I Norge er det kun en aktiv forening med lokale avdelinger rundt om i landet, det er Norsk alopecia forening.

Du finner Norsk Alopeciaforening under
www.alopecia.no
eller så kan du ta kontakt på telefon nr 95754929.

Andre samarbeidspartnere: